Boss Administratie

Myfinance

BOSS administratie heeft voor haar klanten gekozen te werken met het online boekhoudpakket van Myfinance, welke speciaal is ontwikkeld voor ZZP’ers, (parttime) ondernemers en (management) BV's. Ik help mijn klanten graag op weg vertrouwd te raken met het systeem en alles in stellen in jouw eigen omgeving.

Myfinance geeft je een realtime inzicht in je omzet & kosten én inzicht in de actuele balans gedurende het jaar. Voor een klein vast bedrag per maand heb je altijd toegang tot jouw boekhoudpakket en App.

Met de App kun je snel (ook onderweg) een foto van je bonnetje of je factuur uploaden, waarna je deze verder kunt (laten) verwerken en zo is deze direct in je online boekhoudprogramma opgenomen. Ook je kilometerregistratie hou je eenvoudig bij via de App.

Facturen en offertes maak je op in je eigen huisstijl en verstuurd ze direct vanuit Myfinance.

Je gewerkte uren kun je ook hier in bijhouden, zo weet je precies hoeveel uren je voor je klanten hebt gewerkt en heb je bewijs dat je aan je urencriterium van de Belastingdienst voldoet.

En als alles dan op de juiste wijze is verwerkt, is het doen van je BTW aangifte zo gedaan!

Groeit jouw bedrijf? Het online boekhoudpakket groeit met je mee, overstappen is niet nodig.

Wegwijs worden in Myfinance? Lees dan de uitgebreide kennisbank met handleidingen, veelgestelde vragen en handige video's. En kom je er toch zelf niet helemaal uit, staan we altijd voor je klaar.

Kan ik je ergens mee helpen?

Benieuwd hoe en waarmee BOSS Administratie jou tijd en moeite kan besparen?
Neem dan vrijblijvend contact op.